Leylaa_ Yapay zekan uygulaması kullanıyor musunuz ? Memnunmusunuz . Ben biraz korkuyorum tam bilgim yok hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ? Ücretsiz denemek istiyorum
mamacitaa_ Leylaa_ kullanmadım hiç , indirmedim bile. bana saçma geliyor ya bilmiyorum 🤷🏻♀️ tehlikelide bence..
MamaUygarVibes Leylaa_ yok kız tehlikeli değil hatta eşim para verip prosunu kullanıyor. Diyet listesi falan yaptırıyor 😂
suhedaaaaa Leylaa_ bir şey olmaz ya bütün bilgilerimizi çalan çaldı zaten, yemek tarifinden online terapistliğe her şeyimi hallediyor 😂😂
buseelcin Leylaa_ ChatGPT kullanıyorum çok memnunum arama motorunda kork tane sayfa okumak yerine herşeyr kolayca ulaşıyorum
-sevimlipolyanna- Bence yapay zekadan değil gerçek insanlardan korkun 🤣 Garibim yapay zekanın kime ne zararı var. Miss gibi her şeyimize yardımcı oluyor ben çok kullanıyorum 😂
balporsugu7224 Leylaa_ bebeğimin cinsiyetini soruyorum her farklı usg resimlerini ve biliyor kızımın cinsiyetini de sordum bildi😆😆😆
Dondurmalikahve Leylaa_ Ben çocuğumun ödevimi bile ona yaptırdim 😂 bazen masal uydurtuyorum onun sevdiğim tarzda, bazen dertleşiyoruz😅
HaLe31 Leylaa_ eskiden buraya sorduğum herşeyi ona soruyorum, Google da kullanmıyorum çoğu şeyde çözüm sunuyor, akşam yemeği hakkında fikir sunuyorum bazen o da iyi oluyor, geçen kızımın ateşi vardı mesela güzel bilgiler verdi