ebruliss Kızlar dünde bugün dr böyle nişey oldu 6 aya yaklastık basına gelen var mı neden böyle oluyor? Doktorumuza yazdım cevap gelmedi, dudağını emdiği için mi acaba cevap verirseniz çoo sevinirim
Baldanadam_ ebruliss çok geçmiş olsun dudağını hep emiyorsa daha önce morarma olmadıysa belki dudağına sert bişey çarpmış olabilir mi
ebruliss Baldanadam_ yok hayır dün ilk defa oldu baktım sonra geçmişti az önce tekrar farkettim yine olmuştu diş çıkarma dönemindeyiz acaba omu yapıyor anlamadım doktorumuza emdiği için olabilir takip edelim demiş
Baldanadam_ ebruliss bizde diş çıkarma dönemindeyiz ama dudağında morarma yok dudak emmesi de yok her bebek farklı tabikide doktorunuz haklı dudağını emdiği için olabilir umarım bir an önce atlatırsınız
ebruliss Baldanadam_ yani umarım ondandır çok fazla püf püf yapıp tükürüğünü dışarıya atmaya başladı o zman mı emiyor farketmeden anlamıyorum
Baldanadam_ ebruliss büyük ihtimalle salya olabilir çünkü bizim kide çok salya akıtıyor diş çıkarma sürecinde normal siz bence doktorunuza bir muayene götürün içiniz rahatlasın
hilalasenasc Diş çıkarırken diş etlerinde morarma olabiliyor ama dudakta hiç görmedim duymadım. Dudak emmesi varsa muhtemelen o yapmıştır. Emmeleri aşırı kuvvetli oluyor bir kere oğlum kolumu emmişti de mosmor etmişti
ebruliss hilalasenasc doktormuz da büyük ihtimalle ondan yazmış takip edelim demiş inşallah ondandır korkutuyor
hilalasenasc ebruliss inşallah ciddi bir şey yoktur . Diş çıkarıyorsa emziğinin içine süt veya su enjekte edip dondurup verirseniz o damaklarını çok rahatlatıyor biz öyle yaptık çok rahat etti çocuk . Belki dudak emmeyi de bırakır öyle
hilalasenasc ebruliss oğlum kış dönemiydi diş çıkarttığında hep böyle yaptık verdik hiç hastalığı olmadı çok şükür. Zaten ağız içi diş çıkarırken öyle sıcak oluyor ki ağzında ısınıyor bile su . Etrafımda da birkaç kişiye önerdim hep yaptılar şükür bir şey olmadı