ElisaMom___ 5 ay 5 günlük kızım geceleri yarım saat 40 dk veya 1 saat sonra uyanıyor yani kımıl kımıl oluyor gözleri kapalı bir şekilde ıh ıh diyor karnının tok oldugundan da emin oluyorum sebebini gerçekten de anlayamıyorum ya böyle olan var mı
nesizade05 ElisaMom___ benim kızım da aynı ya diş ya gaz bence çünkü benimkini ağlayınca memeye alıyorum bazen alttan gaz çıkarıyor zorluyor
tugces09 ElisaMom___ o ayda benim kızım da oyleydi. 40 dkda uyanır mızmızlanırdı omzuma alıp pış pış yapmadan geri uyumazdi. Artık dayanamayıp aynı yatakta uyumaya başladığımız o evre…😂
patatess ElisaMom___ Aynı durumdayız 10 gündür uyku uyumuyorum 🥲 Uyuyor 40 dakika sonra kımıldanmaya başlıyor bekliyorum geri uyur diye bu sefer mızıldanmaya başlıyor emzirmezsem de ağlamaya geçiyor. Saat başı emmek istiyor uykuya geri geçmiyor yoksa. 😔
ElisaMom___ tugces09 kaçıncı ayda düzeliyor bu durum 5i bekliyodum belki uykusu düzene biner diye 5e girdik hâlâ aynı
ElisaMom___ patatess geri uykuya dalması için ya emzik verip sallicam ya biberondan iki yudum su içecek bugün 6 da uyandık bide sabaha kadar aralıksız uyumuş gibi etrafa gülücük saçıyor geri uyutmam 7 bucugu buldu senin bebiş kaç aylık
bidebayilistersenferiya ElisaMom___ aynısı aynısı 4 ay 25 günlük gece sürekli kımıl kımıl gözü kapalı diş ve gaz da değil doktora götürdük bilmiyorum ne zaman düzelecek veya düzelecek mi
ElisaMom___ bidebayilistersenferiya kesinlikle diş değil bı şişkinlik falan yok belirtisi yok gaz da değil bı bebeğin her gün mü gazı olur 1 aydır böyle
bidebayilistersenferiya ElisaMom___ gündüz nasıl uyuyor peki aceba onla alakası olabilir mi diye düşündüm bugün
robinn03 ElisaMom___ bizim 5,5 gibi düzeldi yani düzeldi dediysem habire uyanmıyor ama gece boyunca gene 3-4 defa kalkıyoruz
ElisaMom___ bidebayilistersenferiya valla yine aynı bugün 2 uyku yaptı ilkinde en fazla yarım saat uyumuştur ikincisinde süre tutmadım ama 1 saate yakın uyumuş olabilir belki daha az
patatess ElisaMom___ 5.5 aylık. Benimki de 5.30 da uyandı çok uyumuş gibi gülüyor bir de aynı. Geri uyuttum sonra yine 7 de 8 de 9da en son uyandı. Biz 4 ay atağı yaşamamıştık. Şimdi yaşıyoruz galiba🥲
geceyi_saran_anne Benim bebeğim de 5 ay 8 günlük aynı dediğiniz gibiydi 3 gün önceye kadar. Rüya beslenmesi yapmaya başladım ve şuan çok şükür ki 3 saatte bir kalkıyor o bile bana iyi geliyor. Kesinlikle öneririm.
ElisaMom___ geceyi_saran_anne karnı tok olsada uyanıyor kızım doğduğundan beri sütümü mamayla destekliyorum gece uyku saati gelince önce emziriyorum olanı içiyor sonra mamayı veriyorum ihtiyacı olanı da biberondan içiyor sonra besigine bırakıyorum 40 dk sonra falan yine kımıl kımıl oluyor
pimpiriklianne43 ElisaMom___ benimde öyle 5 ay 21 günlük ben disden diyorum tedagil döküyorum ilk günler ise yariyordu şimdi oda fayda etmiyor akşama kadar zombi gibi dolaşıyorum paso kahve yoksa ayakta uyuyacam😁😁😁
acemiibirann nerminisitan diş mi ya ben ağrı kesici de verdim 2 gün doktor ver dedi hiç bir işe yaramadı gazı var sanıyorum ıkınıp duruyor diye relaktazı tekrar vermeye başladım
pimpiriklianne43 ElisaMom___ beyazlamış damaklari doktor diş çıkarma dönemine girmiş dedi çok huysuz diye goturmustuk