Lolik balyanaklibebe migrosa gelene kadar bir sürü yer var , yol üstü giderken bile kurban kesim pankartları görürsünüz. Domuz eti satılan bir markette vacip kurbanınızı kesmek çok sağlıklı gelmiyor bana. Kurban kesim yeri aynı zamanda domuzlar içinde kullanılıyor mu mesela ? Sakat geliyor bana
oylesinebiri__ balyanaklibebe aynen indirimi çok olan bi market sonra boykot kimse almadığı için ellerinde kaldığı için indirim yapılıyor diyorlar
bikahveicelimmi berk58 kurbani aldigin yetistiren adamin alkol almadigini nerden biliyorsun? Arastiriyor musun aksamlari evinde ne yer ne icer, karisina kizina nasil davranir, efendi ahlakli midir diye bakiyo musun?
berk58 bikahveicelimmi bilmiyorum tabiki ama en azından canlı hayvanı alıp kendi babamın kuranlarla okuyarak tertemiz kestiği hayvanın etini yiyip dağıtıyorum ,içinde domuzun mu eti atın mı eti var veya nasıl hayvan kesildi diye şüpheye düşeceğim eti alıp yemiyorum ve dağıtmıyorum aklım mantığım var çok şükür 👍🏼
humakusuu balyanaklibebe bu arada migtosta alkol satıldığı için zor dorumda olmazsam bir şey de almıyorum ordan bence sizde kurbanınızı almayın ordan derim tavsiyemdir