Seymayavcin Aysenur 4.ayda başladım hero babynin meyve pureleri var elmalı muzlu olan 4.aydan itibaren olanı var ilk ona basladim kuzum🤗
deletedmom4842 Aysenur 5 ay 20 günlük 10 gün önce bir elma vereyim dedim öğürmekten yiyemedi bende zorlamadım 6. Ayda başlayacağız o zaman bakalım nasıl olacak
Asya0307 Aysenur 4bucuk aylikken basladim ama sadece tattirmaya herseyin tadina alışsın sonrada yememezlik yapmasın diye meyve sebze pureleri tattirdim ve yogurt yediriyorum
ikos58 Raziye2 anne sutune ek dogumdan berı mama da verıyoruz ve gelısımı ılerıde bır bebek o yuzden doktorumuz baslayalım dedı. Yogurt ve meyve puresı verıyorum(elma ve armut) Ve gecelerı hıpp +4 ay elmalı sutlu gece maması verıyorum
Seymayavcin DurununAnnesi alismak zorunda ydi simdi alti aylik olduk alisti gayet yiyor sevdi az veriyordum zaten ilk başlarda🤗
Aysenur ikos58 benimki de 4 ay 7 kilo ne yapsam bilemedim 8 de emziriyorum oglene kadar calisiyorum 10.30 ne versem diyorum mama vermek istemiyorum ek gida mi versem diyorum yaaaaa
pasaminannesi06 ikos58 bizde 4 aylığız 6.5 aylık bebek gelişimde dedi masallah baska dedi ama hala başlamadım ASO’dan geleli 3 gun oldu sunnet olduk yeni o iyileşinceye 5.ayin sonunda başlayacağım
ikos58 pasaminannesi06 hem dogumdan berı anne sutune ek mama alıyor bırde hızlı gelısen bır bebek haftaya 5 aylık olucaz bızde sunnet olucaz ınsallah sıze de cok gecmıs olaun bu arada Oglum 2920 dogdu suan 8700 gecen ay kontrolunde 7 ayla uyumlu artık baslayalım dedı bu sayede oglen mamasını kAldırdık yerıne pure verıyıruz bırde gunde 3-4 kasık yogurt verıyorum
pasaminannesi06 ikos58 masallah birimde sunnette 2. Gun bitiyor insallah hemen toparlar bakalim ek gıda sevecek mi merak ediyorum allahim yar ve yardımcımız olsun
ikos58 Raziye2 bız 29nda 5 aylık olucaz her bebek farklı ıste takıbını yapan doktorların karar vermesı daha dogru oluyor