goncaarslan 5 ay 11 günlük gece saat başı uyanıyor ve emmeden asla uyumuyor sütüm yeterli boyu kilosu ayına göre normal ama neden sürekli böyle uyanıyor anlam veremiyorum çok yorulduk
Minikbirprenses goncaarslan 4 Aydayiz aynı şeyleri yaşıyorum saat başı uyanıyor atakmidir nedir felaket bişey uykusuzluktsn zombi gibiyim 😰
zeynepcy1 goncaarslan bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Bebeğim yine 5 buçuk aylık uykuya doymuyor. Emmerken bile ağlıyor. Muhtemelen dişleri çıkacağı için huzursuz veya sıcaklardan bunaliyor
fundagb goncaarslan 9. Aydayız aynı şeyler , emerek uykuya geçmeye alıştığı için uyanınca emip uyumayı istiyor tekrar . Kendi kendine uyumayı öğrenene kadar böyle
TunaGoktug goncaarslan normal . Emdiği sürece bu devam eder. Bir de köpek dişler azı dişler çıkarken falan da ağlayarak uyanır . Oğlum 2.5 yaşında daha yeni bitti gece uyanmaları
goncaarslan Minikbirprenses yaaa 3bcü ay birti 4 üncü aya bi girdi o zamandan beri aynı sürekli saat başı hiç aksatmadan kalkıyor emiyor ve uyumaya devam ediyor sabahta en geç 6.30 7 de mutlaka uyanmış oluyor 🥹
Hanifeceylan96 11 aylık hala sürekli uyanır geceleri ne yapacağımı şaşırdım gerçekten emmeden sakinleşmiyor sürekli uyanıyor ağlıyor