gulpe Kızlar mama suyunu kaynatıp bekletiyorum istedikte ısıtıyorum hafif veriyorum öyle birşey olur mu
bilgedm gulpe Bende aynı şekilde kaynatıyorum vereceğim zaman biraz ısıtıp öyle hazırlıyorum. Hastanede hemşireler de bu şekilde anlatmıştı zaten o yüzden hiç sorgulamadım 😀
Aintyourmama Önemli olan kaynamış olması kaynama noktasına ulaşmadan sadece ısıtılmış kaynatılmamış su olmaması gerek
cokbilmismom gulpe hiç kaynatmıyordum hazır su kullanıyordum ben direk mama yapılacak sıcaklığa getirip karistiriyorudm
bekt55_ gulpe bende öyle yapıyorum kaynatıyorum bitene kadar ısıtıp mama yapıyorum bitince tekrar kaynatıyorum
suheyla92 gulpe kaynatmadan cesmeden akan suyu isitip mama yapiyorum, bazen agliyorsa hic isitmadan direkt yapiyorum. Bazen de kaynatip bekletirken oda sicakligina gelen suyu isitmadan kullaniyorum. Yani cok da farketmiyor.
mamabear_ gulpe ben kaynatıp termosa koyuyorum. İstediğim sıcaklıktan düşükse de cezvede ısıtıyorum. Ama suyu her gün en kötü ihtimalle gün aşırı tazeliyorum