esmanur433 Bu gece başladı şu saat oldu uyuyamıyoruz geniz akıntısından başka bir şey yok gibi arada hırıltı oluyor geniz akıntısının ilerisi bademcik şişmesi mi acaba biliyor musunuz
gokcemevaa esmanur433 bebeğim yenidoğan dönemindeyken çok yaşıyorduk o sorunu. Burnunu serim fizyolojik ve aspiratör yardımı ile temizliyorduk yatağına da eğim verince bi nebze de olsa rahatlıyordu.Sık Burun temizliği ile rahatlayacağını düşünüyorum. Bir de odanız eğer klimalı ya da nemsiz ise geniz akıntısı ondan da olabiliyor bilginize. Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Gokturkmom esmanur433 Bizim de oğlum hastalanmıştı öksürükle başladı geniz akıntısı varmış günde 10a kadar burun yıkama yaptım ve dolu olduğunu hissettikçe aspiratörle çektim öyle rahatladı hastaneye de götürdüm küçük olduğu için ilaç vermek istemediler ama hava ilaçlardan verdik nebülle doktor verdi o şekilde ciğerlere inmeden atlattık mutlaka doktora götürün
dilanborankenan Bende bundan dolayi uyanigim fizyolojik su kullanip aspiratorle cekiyorum dolu dolu geldi simdi rahat bi uykuya daldi hiriltidan uyuyamiyordu ha hu arada sen yinede bi acile gotur eger balgam olurmussa o hirilti balgam cigere inmesin zor iyilesiyor
esmanur433 dilanborankenan Allah size de Şifa versin ama genizdekini nasıl fizyolojik serumla temizleyeceğim bilmiyorum bademcik şişmesi grip ateş bi şey yapar mı bu geniz akıntısı
doruk14 esmanur433 ateş kusma vs yoksa sadece başlangıçtır burnunu sürekli serum fizyolojikle aç ciğerlerine inmesin benimde cok yoğundu ateş falan yoktu surekli temızledim burnunu doktorum hava verdi bı kac kez onu yaptım ama genelde aglasada burnunu temızleyerek onu rahattım bademcikleri şiş olsa ateşi olur
dilanborankenan esmanur433 bence doktora gotur cunku zaten o genizdeki balgamin bi rahatsizligin sonucunda var ya enfeksiyon yada üsutmekten
esmanur433 doruk14 kustu şimdi bi kere ama ateş halsizlik yok öksürükten kustu mide bulantısı olduğunda ağlıyordu bu sefer öksürürken kustu ben burun hırıltısını alıyor diye biliyordum serumu temizi nasıl temizleyecek ki 🥹
doruk14 esmanur433 sen temızle sureklı o engel olur ama bi doktorada git bize ilaçta yazmıslardı genız akıntısı bulantıda yapar doktora muayne ettir muhakkak