kirpapatyasi19 Selam kizlar 23 aylik oglum 2 yasina gircek haziranda gunduz uykusu yok aksam 11 de uyuyor 9 30 10 da uyaniyor sizin bebisler gunduz uyuyormu
Feyzosumunannesi kirpapatyasi19 Nasıl dayanıyor gece 11 e kadar ? 3 yaş 4 günlük kızım öğle uykusu yapıyoruz.
SuMisalii kirpapatyasi19 2.5 yaşında kızım gündüz uyuyor. Sizinki biraz erken bırakmış. Güne daha erken başlamasını sağlarsanız belki öğle uykusu yapabilir. Ben 8-8.5 arası kaldırıyorum sabah 12 de öğle uykusuna geçiyor.
kirpapatyasi19 Feyzosumunannesi uyutuna kadar geberiyor uykusuzluktan erken yatirmaya calisiyorum 8 9 gibi hic uyumuyor direniyor sonra en sonda artik bayiliyor uyuyor artik 😁 ikindi vakti uyutmaya calisiyom ama yok uyumuyor birakti bizimki bir kac gundur boyle
Feyzosumunannesi kirpapatyasi19 aslında sabah 8 buçuk 9 gibi uyansa öğlen de 13.00 gibi uyutmaya çalışsanız akşam da erken yatar en azından.
SuMisalii kirpapatyasi19 ben sabah en geç 9 a kadar uyımasına izin veriyorum bazen 8 bazen 8 buçukta kalktığı oluyor ama gece uykusuna benim kızım da geç yatıyor yine de öğle uykusu yapar sizin ki iyi dayanıyor maşallah.