123456asya sekerportakali9 ben kaldım valla hiç yırtılma ve çıkma olduğunu fark etmedik 3 aylık bebeğim suan hala bile nasıl oldu bilmiyorum 😂
minnakkofte sekerportakali9 baştan takmayıp kalmıştı arkadaşım zevk suyundan.ben 2,5 yıl kullandım bıraktığımız ay hamile kaldım doktorum da en güvenli ve sağlıklı yöntem demişti
aptallarsizii sekerportakali9 ben przf ile korunuyorum ama yırtılma ve çıkma olmazsa imkansız sperm içine girmezse nasıl hamile kalınsın ki
sekerportakali9 Kitsu %100 koruyan hiç bir yöntem yoktur zaten ama büyük oranda yırtılma ve çıkma yoksa korur diye düşünüyorum
sekerportakali9 monarosealp34 sorum da o aslında. Yırtık yok yada çıkma eşim kendinden emin dediğine göre ama ben adet olmuyorum
sekerportakali9 123456asya fark etmedik derken olmadı mı? Farketmediniz mi? Bizde ne yırtılma ne de çıkma olmadı eminiz kendimizden ama reglim gecikti endişeliyim biraz
Kitsu sekerportakali9 ilişki sırasında takmak, ucunda boşluk bırakmamak kısacası doğru kullanmak gerekiyor
sekerportakali9 aptallarsizii evet sorum çok saçma duruyor adet olamadım hala ufak bi kanama başlayıp durdu hala adet olmayı bekliyorum o yüzden böyle bir soru sordum
aptallarsizii sekerportakali9 bende de oluyor o önce biraz leke geliyor sonra duruyor 3 dün sonra âdet oluyorum
Kitsu sekerportakali9 Prezervatifin ucunda ki boşluk spermin birikmesini sağlar. O boşluk olmazsa spermin uyguladığı basınç yırtılma veya sızmaya neden olabiliyor. Doğru takmak işte