Prenses_Liya Kızlar Dijital baskılı Halı Kullananlar bilgi verebilir mi Bugün Halı bakmaya gittiğim yer dijital halı Tavsiye etmem uzun ömürlü olmuyor dedi Erken yıpranıyor muş Mutfak için çok istiyordum Kullananlar yorumlar mı
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Prenses_Liya  Bundan aldım ben çok memnunum yani 3 tane aldım koridora sadece güzel duruyor
Tazeannezehra Prenses_Liya bence onlar hali değil zaten naylon kilim canm alti lastikli incelerden al bari azcık doku olsun bunlara saç maç her şey yapışır
kimbumadam Prenses_Liya Ucuz olduğu için sürekli değiştiriyorum ben😂 2,3 kere yıkandıktan sonra o parlak görüntüsü kalmıyor evet
Miracinannesi_ Prenses_Liya bende mutfağa aldım 2 senedir de kullanıyorum hiç bir şey olmadı hala ilk gün ki gibi en ufak leke de atıyorum makineye mis gibi oluyor aynı gün de kuruyor mutfak için cok pratik
Prenses_Liya Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Çok güzel gözüküyor Hayırlı olsun bende siyah beyaz istiyorum
Prenses_Liya Tazeannezehra Canım evdeki diğer halılar altı lastikli mutfak farklı olsun yaz kış kullanayım diye düşündüm
MoonCrystal Prenses_Liya 3 senedir kullandığım makine Halılarım var. Belki alınan yere göre degisiyodur bende renk solması, yırtılma vs olmadı hiç hepte yıkarım yani
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Prenses_Liya sağol canım. Çok daha güzelleri çardır eminim kolay yıkanıyor yani
minnakkofte Prenses_Liya mutfakta vardı 3 yıl dayanmadi üstelik makineye sığmıyor diye yıkamaya verdim yırtıldı resmen üst kısmı kalktı süpürmek zorlaştı attım 2 ay önce.hala halı alcam mutfağa bi begenemedim derken koltuklar değişti şimdi salona da lazım 🥹