Seda_Hira Kızlar 12 gün önce buraya fotoğraf atmıştım diş çıkarıyor mu sizce diye. Bugün gördüm 🥰🥰 çok mutlu oldum ya 💋❤️ Sizlerle paylaşmak istedim 🙃🥰
Deletedmom409 Seda_Hira ya maşallah darısı diğer dişlere ve sonra bize belirtileri neydi ve bebişiniz kaç aylık
yigit_Efe03 Seda_Hira konuyla alaksi yok ama ben birsey sormak istiyorm ben buraya katilali 17 gun oldu da fazla kavrayamadm tam olark neyin nasil oldugnu ben 2 defadir post atiyorum hic kimse gorup cevaplamiyor ama neden acaba yardim edebilrmisnz rica etsem ?
Kvsr07 Seda_Hira ayy masallah...😁😊 darısı bize inşallah.. benim kızımda 6 ay 6 günlük belirtileri var ama kendi yok dişin. Sabırsızlıkla bekliyoruz salya aldı başını gitti huzursuzluk sinirlilik hali de cabasi..
Seda_Hira Deletedmom409 inşallah ya canım 🥰 salyası biraz var gibiydi. Geçen hafta kehribar kolye aldım kızıma o salyada biraz azaldı. Onun dışında bi belirti vermedi. Bugün bardağa çıt çıt edince gördüm 🤗
Deletedmom409 Seda_Hira Ay yerim o çıt çıt sesi ne güzel yaa bizde de salya çok eli hep ağzında diş kaşıyıcı aldık ama sanki biraz sert ağzına pek götürmüyor
Seda_Hira Deletedmom114 aminnnn inşallah canım. Rabbim hayırlı ağrısız sızısız çıkarmayı nasip etsin kuzularımıza 🥰
Mervan3312 Seda_Hira ya benim oglumunda bu sekilde ama kopek disleri dedigimz.disler sanki byle olabilirmi
Deletedmom409 Seda_Hira bizimki de b uu aralar hem hasta hem çok huysuz acaba ondan olabilir mi ve üst damakları sanki böyle daha 4 buçuk aylık ama bilemiyorum
Seda_Hira Deletedmom409 önce alt çıkıyor diye biliyorum ben. Ama bebeklerin işi belli olmuyor 4-5 aylıkken çıkaranlarda var
Mom166262 Darısı başımıza 15 aylığız hala tık yok altın diş çıkarcak bizim oğlan ondan geç kaldı malum altın almış başını gidiyor 😂😂😂