hiiloos Kızlar 3,5 aylık oğlum var yaz için bir kaç kısa kollu takım zıbın vs aldım 6-9 aldım ama sanki bir ay giyer diğer aya olmaz gibi geliyor küçük geldi gözüme siz kaç beden alıyorsunuz
Meri-Mel hiiloos Yaz uzun 3.5 aylık ve iri ise 9-12 daha iyi olur canım benim kızım minyon mesela bize 3-6 bile oluyordu biraz yapısı önemli
beybitolat hiiloos ben hep 9-12 aldım canım benim oğlum 4 aylık. Aldıklarımı deniyorum hep olcak gibi duruyo
KendiEvimdeDeplasmandayim hiiloos 9 ve 12aldım ben kızım şuan 4buçuk aylık 6ay giyiyo. Kilolu bi bebiş değil. Havalar gündüz ısınınca öğlende falan 9aylık aldığım yazlıkları giydiriyorum sanki 1sy sonra olmayacak gibi. Acaba kurutma mı cekiyo anlamadım. Yazda gelemedi bi türlü heves edip aldım elimde patlayacak heralde
hiiloos @“Meri-Mel”#p35757656sa Meri-Mel 9-12 alayım olmazsa bundan sonra ki alacaklarımı yoksa yazı çıkaramayacak gibiyiz 🫣
hiiloos KendiEvimdeDeplasmandayim bugün yıkadım bende yıkamadan önce olur diye baktıklarım kurutmadan sonra olmaz diye bakıyorum 🫣 halbu ki hassas modda kurutmaya atıyorum nasıl çekiyor anlamadım
KendiEvimdeDeplasmandayim hiiloos bende hassasta atıyorum ya bir sürü de ufak seyler asıp kurutasım da gelmiyo hiç