Mslll İki gündür yediğini çıkarıyor resmen . Doğduğundan bu yana vardı ama bu denli değildi. Yatağı dik emzirdikten sonra gazını da mutlaka çıkarıyoruz hemen yatırmıyoruz ama habire atıyor ağzından psikolojim bozuldu resmen 🤦🏼♀️4.5 aylık bu arada .
kardelen2 Mslll doktor bana direk ek gıda dedi emmiyo mamayla besleniyordu şuan sebzelerin tadımını yapıyoruz pirinç unu yapıyorum mis mis kilo alımı yavaşlamıştı 15 gün sadece pirinç unu geceleri sma maması hergün tadım yaptım 500 gr almış çok şükür ve en güzeli kusma yok allahım bilseydim en başta başlardım
bebek2anne1 kardelen2 merhaba bende sizin gibiyim benim kızım mamadan komple kesti kendini ek gıda sadece kaşık maması içiyor onuda biberonda içiyor kabız ve gaz çok oluyor bugünde kum olduğunu öğrendim kızımda sıvı alması gerekiyor dedi sıvı içince fışkırarak kusuyor gerçi her türlü kusuyor sinirlerim bozuldu artık. Pirinç ununu nasıl yapıp veriyorsunuz?
Mslll seyma0661 doktorumuz kilosuna bakıp başlarız reflüyü bitirmiyor mideyi rahatlatıyor sadece dedi