Happyymom27 Kızlar özel bir soru olacak ama bilgisi olan yazabilirmi acaba 😅 genital bölgeye akan zevk suyundan hamile kalan varmı vajinanın içine değil.
asliikursat Happyymom27 benim arkdsim oylee hamile kalmıştı ama icine gidden Sudan kalmjsti ama sağlıksız gebelik oldub2 aylıkken düşük yaptu tutanamisti sanırım
Happyymom27 gg3848 bende öyle düşünüyorum ama içinde yinede sperm oluyomus yani internetten baktımda biraz bi kafam karıştı
minnakkofte Happyymom27 evet arkadaşım o şekilde hamile kaldı prezervatifi sonradan takmışlar ama giden gitmiş tabi.o benim en büyük korkum 🤣
Happyymom27 papatyau yinede genital bölgede olduktan sonra içinde az miktarda sperm olabiliyormuş ve içeri gidebiliyormuş fikir almak içimde sordum 😊
papatyau Happyymom27 şimdi canım vajinaya girmemis diyosun ama eger iliski esnasinda zevk suyu geldiyse olur yani ihtimal var
sek_kahve Happyymom27 ihtimal dahilinde. Burada hatırlıyorum kocasıyla ilişkisi olmadığı halde sürtünmeyle hamile kalmış bir anne vardı yıllar önce
1zeynosileannis Happyymom27 İçeriye gitmediyse olmaz gittiyse olabilir tabi zayıf bir ihtimal ama hiçte belli olmuyor bu işler 😂