[silindi] acemianne___ netflixte en son kabin bagajı filmini izledim aşırı sürükleyiciydi kilitlendik ekrana
KendiEvimdeDeplasmandayim acemianne___ netflix bayadır izleyemedim ama hepsiburada aboneliğiniz varsa maxı bedava kullanbiliyosunuz. Prensin 3.sezonu geldi ben bayılıyorun
MamaUygarVibes acemianne___ çok iyi dediğim filmler; pulp fiction, prestij, parasite, american beauty, 6. His, butterfly effect, cinema paradiso, godfather, elephant man, shining, star wars serisi, beğendiğiniz tarzı söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim. 🍓
gamzes-26 The good pleace Santa clarita diet Asaf Mezarlık En son izlediğimiz ve benim en beğendiğim diziler
acemianne___ MamaUygarVibes bakacağım şimdi hepsıne çok teşekkürler 🥰 ben gerilim eşim bilim kurgu sever ortasını bulmaya çalışırız hep 😀
MamaUygarVibes suhedaaaaa ben bazen kendi hayatımdada seçim yaparken diyorumki acaba diğer seçenekleri seçseydim hayatım ne yönde olurdu🥲 o yüzden beni etkileyen filmlerden birisi💖
Nezzz_ acemianne___ Lalaland aşk filmi ve çok beğendim 🥰🥰 ama netflixte yok sanırım you tubeden açmıştım 🥰
coldplayy acemianne___ Görünmeyen Misafir, Gone girl, Kemiklerin Mirası, Bird box, Cargo; aklıma gelenler. Sıralamanın başındakini izlemediyseniz çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.