Öncelikle geçmiş olsun burdan bir arkadaşa üzüm çekirdeği ekstresi önermişti radyasyon sonucu hasar alan dna kırılmalarını zamanla tamir ediyormuş marka vermek doğru mu bilmiyorum ama ben thelifeco üzüm çekirdeği ekstresi ve voop marka karamürver+üzüm çekirdeği şurubu aldım kullanıyorum kızıma
Kızım da tüm vücut bt taramasına girmişti maalesef kafa+boyun+toraks+batın+pelvik
Tabi hastane kendini savunuyor düşme vakası ile gelirsen benim yapacağım şey bu diyor
Ultrason diyorsun gece yarısı usg uzmanı nerden bulayım diyorlar, mr istiyorsun yarım saat çekimi kimse beklemez sonuçlar geç çıkar vs…
Her anne, baba çocuğunu ihmal etmeyecek ve gerekirse hastaneden bile koruyacak…
Şuan anladığım kadarıyla örtülü bir çekişme var doktorlar ile bakanlık ve hükümet arasında
Bu benim düşüncem ben böyle bir tablo görüyorum grevler, iş bırakmalar, davalar vs. Uygulamalı hekimlik bitmiş arkadaşım. Tabii buradan sorumluluk sahibi doktorları tenzih ederim. Bazı yorumları görüyorum anne ısrarcı olmasına rağmen çocukları gereksiz radyasyondan koruyan bilinçli ve insaflı hekimler var. Sizin durum biraz farklı olmuş. Belki o kadar çekilmesi gerekiyordur. İnşallah tedavisi tamamlanır ve bir daha hiç gerek duyulmaz. Dua edin ve teselliniz bu olsun. Tekrar geçmiş olsun diliyorum…