koruk Muhammet şart görmediğim ama ortaokula kadar okuyanın farklı bölüm lise ve üniversite okuyanın daha farklı bölüme geçiceğini biliyorum sadece
hndathn Muhammet hiiiiç doğuramam. 2 tane doğurdum yeter kalanı Rabb’im isteyene versin. Tasarı önerisi meraklanmayın onunda altında bir bıt yeniği çıkar hıc güvenipte çocuk yapamam
Muhammet hndathn aynen öyle onun geleceği bakması iviri ziviri hele bide bu kötü dunyaya memeur olacam diye çocuk yapmak akıllıca olmazdı zaten
birmelekannesi__ Muhammet 3 yıldır doğum izni artacak diyorlar. Bu kadar genç işsizken sizce memur olarak okumamış etmemiş evde oturan. Hiçbirşey bilmeyen kadınları mı alacaklar. Bizim köylü kadınlar yaşadı o zaman. 5 çocuk yapanda milletvekili olacakmış 🤣
Muhammet birmelekannesi__ ya işte bilmiyorum canm neye göre böyle bı girişimde bulunacaklar bilemem belkide gerçekten yalan haber
Irmakk1 birmelekannesi__ ay saçmalamayın ilkokul mezununu memur yapacak halleri yok. Üniversite mezunları içindir o
AslanKadini_ Muhammet tabi tabi kendi bakıyor bakıyor her şey para mı uykusuzluk evden çıkamamak desteksizlik bunlar ne olacak
Ecem__ Muhammet dogum orani dustuya nerden nasil yapsak diye sasirdilar ..hadi diyelim.verdiler memurluk cogu anne meslegi olmasina ragmen cocuklari icin calismiyor…sacmalik.otesi…
Turuncukafa15- Muhammet allah bildiği gibi yapsın bu başımızdakileri. Maksatları nufusu arttırmak. Önce ekonomıyı düzeltsinler. Ortama baksınlar . Suçlular dişarda suçsuzlar içerde.
Muhammet Turuncukafa15- malesef öyle nufus nasıl artsın bırak çocuk yapmayı evlenen boşanıyor bekarda evlenmiyor zaten