araskusum Naciyeylmz sulu yemeğini yaparsan patatesten ayırt etmezsin zaten, benim favorim çiğ hali ile rende yapıp sarımsaklı yoğurt üstüne cevizli kırmızı biberli yağ harika bir lezzet, saplarını da ayrıca saklayıp bebeğimin çorbalarına ekliyorum
Eylul301023 Naciyeylmz ben zeytinyağlı portakallı olanı çok severim yemeği de gayet güzel oluyor ama etli yapıyorum ben
kirmizibalikbeachte araskusum bende yemeğinden nefret ederim ama bahsettiğiniz halini meze olarak çok severim enfes oluyor 💓
karpuz_ Naciyeylmz ay Allah affetsin ama hiç ama hiç sevmedim çok ağır kokuyor hiç benlik değil yiyemedim malesef çöpe attım
birazquality Naciyeylmz ayy bayılırım ben. Biz kerevizi biraz nohut ile birlikte salçalı yemeğini yaparız yanına da domatesli bulgur pilavıyla harika olur. Ama portakallısı da nefis oluyor. kereviz kokusu çok baskın bir sebze genelde kereviz sevmeyen kokusudan dolayı sevmez portakallı yapınca pek kokusu kalmıyor. İlk kez deneyecekseniz portakallı yapmanızı tavsiye ederim
feyzanuur Naciyeylmz çok severim. küp küp doğrayıp kavrulmuş soğanın içine atıyorum. portakal ve içme suyu karışık ekliyorum. pişince en son maydanoz serpiştiririm miss gibi zeytinyağlı🤌🏻 ister meze ister ara sıcak 🌿
monarosealp34 Ya enfes bence ben her halini çok seviyorum ama aroması yüksek bir sebze herkes sevemeyebiliyor ama çok faydali
byrmm Naciyeylmz ayy hastasıyım ben zeytinyağlı yaparım sık sık mevsiminde kaçırmam. Çok lezzetli oluyo ekşili yapınca özellikle.
myavocado Naciyeylmz çok severim, kıymalı terbiyeli sulu yemeğini de portakalli zaytinyagli da yapıyorum ben, ikisini de çok severim
NatashaRomanoff myavocado patatese benziyor küp küp doğranmış yemeğini yemiştim kereviz dediler içi ince damarlı gibi hiç sevemedim o değil mi enginar severim çokta güzel yaparım bu arada
Asafsbn Naciyeylmz ben genelde salatasını ve tavuk suyuna çorbasını yapıyorum efsane oluyor tavsiye ederim
binnur37 Naciyeylmz Portakallı kereviz yapıyorum severek yiyorus .. Soğanı kavuruyorum havucu küp küp doğrayıp onuda kavuruyorum üstüne kerevizini koyup 1.5 portakal sıkıyorum şeker tuz az su ile pişiriyorum .. Yada kerevizi çiğ rendeleyip yoğurt mayonez içine kızarmış ceviz mis … Kerevizle sebze çorbasıda güzel oluyor ben balık çorbasınada koyuyorum ..