Bebegimm1 Elifkurtulduuuu kiwi var eğer kol gücünüz varsa uğraşırım diyorsanz alın ama ben koltugu yıkarken eziyet çekiceksem ne işime yaradı ki şimdi ki aklım olsaydı karcher alırdm evde makinem olmasına ragmen koltuk yıkamacı geldi yıkadı
tospikannesi_ Elifkurtulduuuu kiwi var bende çok memnunum sadece biraz güç istiyor yaparken yoruluyorsunuz
Kitsu Kiwi var bende memnunum. Buharlı temizlik makinası da var. O daha pratik geliyor bana koltuk yıkamayı bir tek araba yıkarken kullanıyoruz artik
ummukerem Kitsu buharlı temizlik ile koltuğu mu temizliyorsun? Benim oğlan çok kustu hep daire daire silme izi oldu koltuğum
Elifkurtulduuuu Kitsu ya bende buhar istiyprum ama koltuklarım çok pis 2 bebek var o yüzden koltuğa öncelik vereyim diyorum buhar tam temizlemez diye düşünüyorum
Kitsu ummukerem evet bana daha pratik geliyor koltuğu halıyı mutfağı banyoyu. Kireç sökücü gibi şeyleri hayatımdan çıkardım. Nasıl olur bilmiyorum ama benim krem rengi koltuğum hep sigara külünden simsiyah dumanından sapsarı olmuştu temizledi
Kitsu ummukerem Kiwi KSC-4255 bendeki. Benden sonra ablam Pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinasıni aldi. Bende keşke pirantech alsaydım dedim ikisine de bir bakın bence
Elifkurtulduuuu Kitsu Kitsu O daha çok buhar makinası koltukları vakumla çekmesi için istiyorum onda da vakum gücü yok dimi
Kitsu Elifkurtulduuuu evet evet. Ben önceden Beyaz sabun ve tencere kapağıyla siliyordum koltukları aynı etki. Öyle vakumlu değil. Ben üşeniyorum biraz sık sık yıkamaya buharlıyi acmisken üstünden geçiyorum
Kitsu Elifkurtulduuuu bebeğim çok küçük daha önce sadece çişi taştı buharlı temizleyici temizledi ama öyle ayrıntılı yikamiyor evet. Ben ev süpürgesi gibi buharlıyi acmisken koltuk halı mutfak banyo ne varsa onla girişiyorum halı yıkama Makinesini açmaya üşeniyorum pratik geliyor