evininannesi valla çevre baskısından ilk 18 aylıkken başlamıştım senin çocuğun zeki yapar diye hiç bile çocuk ne eziyet çekti sonra tekrar taktım dedim yaza girerken başlarım kendime söz verdiğim ertesi günü çıkardım bezi bir de merdiveni desteksiz çıkıyordu klozete aparat aldım gece gündüz bir kestim ilk gün 10 dk da bir git gel zor oluyor ama 2. Gün kavradı sonra 3 . Gün çiş tjtma süresi 3 saate çıktı anne çişim geldi dedi ve bizi yanında istemedi anne çık lütfen ışığı aç kapıyı kapat artık kendisi gidiyor temizliğini yapıyor pes etmeyin gece de saat 9 dan sonra yeme içmeyi bitirdik 10 buçukta yatıyordu 1 de 1 kere kaldırıyordum sonra sabaha kadar devam sonra kendi 1 kere de kalkmayı reddetti artık Uyuyo sabah uyanıyo büyüğünü de siz takip edeceksiniz ilk başlarda çok utanıyorlar çünkü ben kendim takip ettim hemen götürdüm geldiğinde kendimle bir götürdüm ilk önce bak biz buraya tuvaletimizi yapıyoruz artık sende yapabilirsin ilk gün ağladı ama sık sık gittiğimiz için tuvalete oturuncq hikaye felan anlattım