204817 Bebeğim 4 aylık. 3.5aya kadar anne sütüyle besledim ama yetersiz kalıyordu sütüm. Mecbur mamaya başladık. İlk zamanlar bir biberon veriyordum sadece 120cc. Daha sonra ikiye çıkardı .onu da öğlen ve akşam veriyordum .daha sonra memede mızlanmaya başladı. Sütün tazyiğini alıp tazyik bitince ağlayıp bırakıyor memeyi .mecbur mama verdim derken iyice alıştı mamaya .sürekli mızlayan bir bebek oldu .hemen mamayı istiyor . Fazlasıyla da emzirmeye calisiyorum. Günde 3 biberon mama emiyor.Acaba mamayı sadece 1 kereye düşürsem sürekli ağlayacak ama başka çarem yok .memeye döndürebilir miyim .fikrinize ihtiyacım var🌸🌼
isufumveben 204817 önce emzirin ardından mama verin. Memeyi boşaltmıyorsa sağım yapıp mama yerine sütünüzü de verebilirsiniz
didoece 204817 bebeğiniz biberona alışıyor memeden ziyade. Bende sarılık döneminde çabuk atlatsın diye verdim çok kısa bir süre ama baktım alışmaya başladı hemen kestim aç da kalsa meme emmek zorunda kaldı başka yolu olmadığını anlayınca memeye hemen dönüyorlar. Çok emince sütünüzde hızla artar. Sabredin ama. Gerekirse bir hafta kilo almasın ama emzirmek istiyorsanız biberonu acil kesmeniz lazım.
204817 isufumveben sağdığımda 30cc/ 40cc anca çıkıyor 🥺 bebeği tatmin etmiyor az olduğu için. Su sıralar sağmayı bırakmıştım. Büyük ihtimal memeyi emmediği ve sağmadığım için azaldı 🥺
isufumveben 204817 artırabilirsiniz daha küçük. zaten o emdikçe veya düzenli aralıklarla memeyi boşaltırsanız süt üretimi artar. Ten tene temas, uykudan tam uyanmadan önce, duşta emzirme, yatarak emzirme yöntemlerini deneyebilirsiniz
didoece 204817 sağım kriter değildir bende hiperlaktasyon var bir mememde. Ona rağmen 60 cc üzeri hiç görmedim sağımda😂 hiç takılmayın sağıma ama booollll bolll emzirin değişik pozisyonlar deneyin ama ne olursa olsun bol emzirin ve sık emzirin gerekirse sütünüz iyice bollaşana kadar saat başı meme verin
didoece 204817 sağım kriter değildir bende hiperlaktasyon var bir mememde. Ona rağmen 60 cc üzeri hiç görmedim sağımda😂 hiç takılmayın sağıma ama booollll bolll emzirin değişik pozisyonlar deneyin ama ne olursa olsun bol emzirin ve sık emzirin gerekirse sütünüz iyice bollaşana kadar saat başı meme verin