Senaoz21 Dün sabah kahvaltıda çok karpuz yedi akşamı kakası yumusatmisti ishalligi yoktu. Şimdi gece uyandı karnım ağrıyor dedi tuvalete götürdüm ishal olmuş. 3 yaşında. Karpuz böyle yapar mı yoksa hastalandı mi
emlyemly Senaoz21 sadece metobolizmayo hızlandırmıştır lifli bir meyve olduğu için. Aç karna da daha etkili olur. Sadece onun verdiği bir ağrı bardır. Enfeksiyonel bir ishal değildir. Haşlanmış patates yada muz yesin hemen düzelir.
canparem11 Senaoz21 pirinç unu muz yada patates püresi ver dene bi bakalım karpuz bayağı ishal yapar bide ilaçlı sonuçta
Minikkelebek_ Senaoz21 yapar 🫣 eğer bir de kahvaltı sonrası değil kahvaltıda yediyse açken yemiş gibi olur daha çok yapar. İçiniz rahat olsun Ama bir takip edin eğer geçmezse götürün doktora başka bir sorun olmasın.
Senaoz21 Minikkelebek_ öyle yapacağım ilk defa dedi anne karnım ağrıyor gece gece kakasini yaptı ishaldi dedim ona oğlum yeme istiyodu çok seviyordu 1 dilim karpuz kadar yedi dokundu ona buda ders olsun bana bilsem hangi yiyecekler böyle hemen ishal ediyor çok yiyince dikkat edeceğim de bilenvarsa Bana yazabilir mi
Ecem__ Senaoz21 tesasufmu bilmuyorum oglumda dun cok yedi aksam ustu anne karnim dedi sonra gecti.yapabiliyor
Senaoz21 Ecem__ dokunuyor demekki çocuklara çok yiyince netten baktım bağırsakları çalıştıriyomus çok yiyince ishal oldu
Minikkelebek_ Senaoz21 salatalık, karpuz, kavun, kiraz, erik, kayısı, incir, süt. Tabi öyle hemen değil. Çoğunlukla aç ve fazla tüketimde ishal yapıyor bunlar. Ama biraz deneme yanılmayla öğreniyoruz. Her çocuk bir olmuyor.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Senaoz21 evet bağırsakları çalıştırıyor geçen aynı şeyi yaşadım. O kadar fazla ishal olmadı ama bağırsaklarını çalıştırdığı belliydi 😂
kirazmevsimi_ Senaoz21 soğuk karpuz ise ishal yapmış olabilir. 3 yaşinda ilk kez karpuz yiyorsa belki alerji yapmis olabilir.