suhedaaaaa Bir iltifat bırak beğenen alsın, ben başlıyorum; Sen çok kıymetlisin, varlığın olduğun her yeri güzelleştiriyor💜
CuteBadesMama suhedaaaaa Sen sadece bir çocuk büyütmüyor, aynı zamanda sevgiyle yoğrulmuş bir dünya inşa ediyorsun. 🧡
2erkekannesi2021 suhedaaaaa Hiç birimiz mükemmel değiliz, ama hepimiz bebeğimiz için çok özeliz o yüzden mutlu ol ve onu mutluluğunla büyüt ❤️
Elfgrn suhedaaaaa Dünyayı baştan yaratamazsın belki ama, Dünyanı hayata getirebilir onunla yaşarsın. Cehennemi yaşıyorum diye düşünme, bir gülüşe cennet serilir ayaklarının altına, Beni sırtımda ki yükler değil de sensizlik yıkar. ❤
CuteBadesMama suhedaaaaa uçsuz bucaksız okyanus gibiler. Umarım bütün keşiflerinde desteğimizi hep hissederler 💟
suhedaaaaa Elfgrn çok değişik bir sevgi evlat sevgisi sanırım, yüreğim sızladı okurken ama iyi anlamda 🥺🩷
Elfgrn suhedaaaaa Öyle gerçekten acemi işi anlık oldu aceleden ama önceden severdim kendimce söz yazmayı anne olduktan sonra kullandığım kelimelerin anlamı bile değişti.
Elfgrn suhedaaaaa Çok doğru dedin anne olduktan sonra o söz gerçek bir anlam kazandı. İliklerime kadar hissettirdi kendini