Leylaa_ Bunu birinden duydum perdeye cengelli iğne takmak iyiyimis kötü enerji ve nazarın girmesini engeliyormus . Üzerimize takmakta aynı şekilde koruyormuş . Doğru mu siz inanıyormusunuz veya yapıyor musunuz ? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında .
LezizeNine Leylaa_ suffi varlıkların metal eşyalara temas edemediğini duymuştum bu yüzden takılıyor diye biliyorum çevremde çoğu kişi elbisesine takar hatta lohusa kadının baş ucuna yastığına falan da takılıyor
Birdunyabircennetannesiii Leylaa_ Batıl batıl batıl Bunların yerine Ayetel Kürsi Felak nas okuyun garanti kesin çözüm
Leylaa_ AslanKadini_ evet ama eskilerde yapilirmis . Bazen eskilerin yaptıkları doğru oluyor ama bunu bende bilemedim
goldengate LezizeNine hahahhaha ya oyuzdenmi benim kv sezaryenden cikar cikmaz ustume iliştirmisti🤣🤣napiyosun anlamiyorum cekermisin lutfen igneyi diye sitem etmistim bide🤭😂
Kitsu Leylaa_ vallahi hep öyle bırakıyorlar 😂 bebeğimin beşiğinin yastığına da öyle bırakmaya teşebbüs ettiler kıyamet kopardım. Yatak başlığının başına takıyor ablamda
kckkz- Leylaa_ eskiler yapıyorsa ben genelde bir bildikleri olduğunu düşünüyorum benim babaannem anneannem de hep cengelli iğne takardi.. ben yapmadım ama yapicam 40 tane çörek otuna her tanesine ayetel kürsi okuyup ufak kese yapıp çengelli iğne ile takıcam.. tabi ki her sabah dualarımızı okumalıyız onu ihmal etmemek lazım