Gzm__ Migros Carrefour gibi büyük marketlerde satılıyor mu acaba yada nerde bulabilirim bilgisi olan??
minikurabiyeninannesi myavocado hem ıspanak gibi kavurabiliyorsunuz hem sulu yemeği oluyor hemde annem sütlü çorbasını yapıyor içinde yeşil mercimek falan da oluyor hatta internette bulabilirsiniz belki ☺️
alinmom myavocado bir kere alın asla pişman olmazsınız ıspanaktan daha lezzetli yumurtalı yemeğini böreğini yaparız nisan mayıs ayında çıkar bu aylarda alıp dolaba atarız sonra olan çirişler kartlıyor malesef 😉
Minel-inannesi Gzm__ pazarda vardı ama geçti sanırım zamanı. 2 3hafta kadar geldi bizim buraya, daha görmedim. Iskin bile 1haftacik göründü pazarda bitti, bidaha getirmediler🥲
myavocado alinmom teşekkür ederim 🙏🏻 bu hafta alıp deneyecegim, Ankara’da pazarda görüyorum sürekli. Benim memlketim Çanakkale, bizim orda herhalde yok hiç bilmiyoruz.
[silindi] Gzm__ ben iki hafta önce pazarda gördüm ilk kez, kendi bahçesinin ürünlerini satan bir esnafın tezgahında. Adını da orda öğrendim ama marketlerde olacağını sanmıyorum. Semt pazarlarına bakabilirsiniz.