arasbaby077 Kızlar bebeğim tam 2 aylık , kalça ultrason da alfa sol 54 sağ 55 çıktı ortopediye yönlendirdi doktorumuz Salı gideceğiz bu durumu yaşayan var mı
inci2173 arasbaby077 bizimde öyleydi pavlik bamdajla düzelmedi oldu 7 5 aylık su an ötede geçtik buda düzelmezse ameliyat görünüyor alçılı
btlbge arasbaby077 2 ayken baktırdık sol alfa 59 çıktı sağ 63 ortopediye yönlendirmedi bizi Ay bakılır düzdlir vs dedi çocuk doktoru sınır diğer dedi 60ve üstü olması gerekiyormuş 3 ay gittik ki sol 58 dedi ortapedisi yönlendirdi çok ağladım o gün bebeğime ortez taktılar hastanede ordan oraya bebeğim ağladı takılırken alışamadı tam hareketlenmişti rahat edemedi Benim içimde hep yok öyle Birşey diyordum Ankarada doktor buldum Cemalettin Aksoy çocuk ortapedisi kendisi ultrasonla baktı dedi öyle Birşey yok bir de kalça yerine oturmuş mu herçeye baktı inceleyerek Şükür ortezi 5 gün taktım onu da kucağımda tutarak uyuduk iki gün öyle çok zordu inşallah yanılsın doktor Eğer varsa da tek doktorda ultrasonda kalmayın lütfen Ben bebeğime eziyet etmişim resmen Dünyalar benim oldu o gün
btlbge arasbaby077 siz şuan çift bez takın ve dar giydirmeyin bacakları hep açık halde yatsın birleşşik yatmasın tek taraflı bacağı üstüne yatırmayın yüz üstü açık aralıkta olsun gerekirse üç bez bağlayın gece gündüz
anneyimmmben btlbge allahın belaları. Bizede takacaklardi diğerinden ben güvenemedim gittim başka yerde bir daha çektirdim sorunsuz çıktı. O gün o aptal doktora inansaydım o aleti boşa taktıracaktım. Ne kadar çok ağladım alet takacagız deyince. Cocuguma boşa eziyet çektirecektik resmen. Allah belalarını versin böyle doktorların
btlbge inci2173 ne zaman fark edildi hareketlerin de kısıtlanma vs oldumı iki bacağında da mı var çok geçmiş olsun numarada
btlbge arasbaby077 bebekleri kucağımız da ayrık tutarız ya bize dönük şekilde Burda birinde okudum bebeğini 1,5 saat öyle gezdirmiş hep ve çift bezle çözmüş
anneyimmmben arasbaby077 tamam çift bez kullan bacaklarını ayrık tut kanguru kullanıyor gibi kundak yapma bacakları kucakta dahil ayrık dursun elinizi arasından geçirerek tutun. Dikkat ederseniz düzelir inşallah
btlbge anneyimmmben bende çok ağladım sürekli ağlıyordum canı açıyor mu diye Allah kimseye yaşatmasın
anneyimmmben arasbaby077 çektir gerekirse özele git için rahat etsin takılacaksa da bişey öyle takılsın
anneyimmmben btlbge amin o benim yaramdır o günden beri. Nerde bi kalça konusu görsem gönülden dua ederim rabbim kimseye vermesin kimseyi evladı ile sınama rabbim