tudu116 Kızlar bi siteden elbise aldım olmadı geri gönderdim ama henüz iadem hesabıma yatmadı “ödeme bekleniyor” diyor bu nedir ne demek bilen var mı?
emiyomu tudu116 ürün firmaya ulaştımı? Firma red verdiyse site inceler yada ödeme onaylandıysa banka kaynaklı gecikme olabilir
tudu116 cevriyeee ya öyle mi :( peki benim herhangi bir şey yapmama gerek var mı banka ile ilgili yoksa sadece bekliyor muyum 😊
tudu116 cokbilmismom öyledir diye umuyorum instagram sayfasından bulmuştum. Asla almam normalde ilk defa aldım
cokbilmismom tudu116 umarım geri yatar iade instagram sayfalri genelde sıkıntı valla iyi araştırmak lazım
cokbilmismom tudu116 Google siteyi yazdım bir sürü şikayet var haklarında iadeleri çok gecikmeli yapıyorlarmış falan bu tarz yerlerden almadan önce mutlaka siteyi googlayin orda yazan şikayetlere bakıp ona göre sipariş verin yoksa hep mağdur olursunuz
tudu116 emiyomu evet ulaştı iletişime de geçtim iade kabul edildi. bankanıza bağlı olarak yansıyacaktır denildi.
tudu116 cokbilmismom şimdi okudum ben de korkunç ya gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum insanları kendi paraları ile rezil ediyorlar..