zeynep91 kızlar 1 ay 20 gunluk beneğime başladık bugun kullanan var mı memnun kalan ne kdar veriyodunuz kaleidon damla?
fatostez zeynep91 6aylık kızım hala kullanıyoruz gayet iyi biz memnunuz doktorumuz saat 17:00da 5 damla verin demişti
fatostez zeynep91 6aylık kızım hala kullanıyoruz gayet iyi biz memnunuz doktorumuz saat 17:00da 5 damla verin demişti
Meteninanasi zeynep91 güya gaz için yazdı ama faydasını görmediğim için kullanmadım fazla sab simplex aldım çok iyi geldi
zeynep91 Meteninanasi sab sımplex kullanıyorm bende oda gaz icinmiş bu probiyotikmiş mama aldıgı icin kullandırdı ama sancı agrı yaptı sanırm daha kullanmayacagm sab simplex ile devam ederm
gokcenmert Benim oğlum 54 günlük 30 günlükten beri günde 5 damla olmak üzere düzenli kullanıyorum.çok faydasını gördük
mervetomrisece İlk doğduğunda kızıma vermişti bitene kadar 5 damla şeklinde kullandım ama bebeğim gazlı bir bebek olmadığı için devam etmedim. Yemeklerime kimyon attım genellikle gazı olmasın diyede
zeynep91 mervetomrisece mantıklı gazlı degılse inanın cok sanslısınz insanın eli ayagına dolasıyor resmen