-SweetPanda- MommyNest Ay ben profilinizi görünce henüz kapanmadınız düşünme aşamasındasınız sandımm, maşaAllah çok sevindimm Rabbim daim etsin inşaAllaah🌸 o zaman kessinlikle sufle tavsiye ediyorum çok çok memnun kalcağınıza eminim💗
MommyNest -SweetPanda- çok teşekkür ederim 🌹 evet bazen içinde prenses gibi hissediyorum ama baya pahalı ya
-SweetPanda- MommyNest Rica ederiimmm🌸 ben zamanında 500 küsüre almıştım da şu an evet çok pahalı olmadı temiz ikinci el satılıyor onlardan alın makine temizliyor. Sadece kurutmanız varsa kurutmaya atmayın ben attım birazcık yırtıldı bende siyah suflem🥲
-SweetPanda- [silindi] Hsbshshsh ben şok, sen söyleyince fark ettim eski post olduğunu😅 bende yeni sandım öyle yorum yapmıştım🙃
Gul-42 goldengate sufleyı basta bende oyle bılıyordum sonradan ogrendım🥰o kıyafetın adının sufle oldugunu
Lalexx MommyNest maşllh rabbim bana da nasip etsin bi türlü cesaret edemiyorum.aslında kapalıyım zaten ama tamamen sufle ye geçmek istiyorum tunik vs onları giymek istemiyorum.benim kız küçük hep sokağa çıkartıyorum.direk üstüme bişey akır çıkarım diye cesaret edemiyorum😒