Pirasalipuding Kızlarr selam 👋 yakında eşimin doğum günü var. Baba olarak ilk doğum günü olacak pastanın üzerine ne yazdırayım nasıl yaptırayım bi türlü karar veremedim. Siz nasıl yaptırdınız görsel atabilir misiniz fikir olsun 🥰
bdbhdkekne Pirasalipuding henüz doğum günü gelmedi bende beklim fikir olur belki onunda ilk doğum günüsü çocuğuyla
bisenakillisinzaten Pirasalipuding benimde eşiminkine az kaldi. Ahşap bı kutu aldimm. Kızımın ağzından mektup Miniğin parmak izi en küçüğünun ultrason fotosunu koycam bide şarjlı çakmak aldım. Bide pasta yapcam o gelmeden de kocam da kocam şarkısını açıp karsilayacagim 😆
Gunesnil_23 Pirasalipuding bu fikir olsun diye attım kendi yaptırdığım pastanın fotosunu bulamadım onun üstünde de eksik olma çünkü varlığın çok güzel yazıyordu.♥️
Pirasalipuding bisenakillisinzaten aa kızlardan mektup fikri çok güzelmiş 🥰peki pastaya ne yazacaksınız
[silindi] Pirasalipuding pinterestten şunları buldum hoşuma gitti ilk fotonun sol altındakine gülmekten öldüm neden tüm kocalar aynı ya 😂
Pirasalipuding [silindi] çook teşekkür ederim cnm 🥰 yaa evet çok komikmiş 😂 belki ilerde o tarz komik bişi olabilir 😅
[silindi] [silindi] Pirasalipuding Ben de son görseldeki best husband/dad olanı yaptırmıştım çok hoşuna gitti 🌸
ziyangilbihter [silindi] @Pirasalipuding ay üstteki süperkahramanlı olan çok güzelmiş ondan yaptırınnn