Kitsu 5 aylık bebeğim saat başı emmek istiyor. Hiç şaşmaz bir saat dolmadan emzirmezsem ortalığı ayağa kaldırıyor ve emiyor da. Doymuyor olabilir mi ya da alışmış mi ? Çok yoruldum emzirmekten
duyguunal Kitsu duymadığından değil bir ağrısı yada alışkanlık olabilir instagramda bir doktorda görmüştüm o öyle söylüyordu imkansızmış 1 saatte bir acıkması
Pirasalipuding Kitsu doktor kontrolünüzde gelişimi iyi dedimi doktorunuz kilo alımı falan iyiyse doyuyordur
SanJunipero Kitsu emme sadece doymak değil şu an tüm dünyası ağrısı sızısı duygusal olarak bir sorunu varsa da emmeyle gidermeye çalışır böyle ihtimallere baktınız mı
Kitsu duyguunal alışmış gibi de nasıl bıraktıricam bilmiyorum insan kendi çocuğundan korkar mi ödüm kopuyor ağlayınca
Kitsu Pirasalipuding gelişimi boyu kilo alımı cişli bezi herşey normal. Ama saat başı emmezse ortalığı yıkıyor bende vicdan yapıyorum ya açsa diye bilemedim gerçekten
Kitsu Gunes_12 en son 6.800 tam çıktı boyu da normaldi doktor bir sorun yok dedi. Cişli bezi de 5 i geçiyor en kötü 5. Hiç bilemiyorum sürekli aç gibi
Taftafgiller Kitsu Aynı benim oğlum. 3 aylık saat başı emmek istiyor kilosu herşeyi gayet iyi neden böyle bende anlamadım 😕
Kitsu SanJunipero sürekli emmesi dışında bir sorunu yok gibi ama bilemedim doktora götürdük dis de değil dedi. Hasta oldu iyileşti ondan olabilir mi ki ? Her emdiğinde görsen bu çocuk günlerdir aç dersin bir de ek gıda tadimlarina başladım onları da çok açmış gibi yiyor
Kitsu ikibaloglanannesi kilosu iyi sizce nasıl biraktirabilirim. Göğüs ucu yaralarım yeni iyileşmişti yine emdikçe yara olmaya başladi
ozgecankosar Taftafgiller benimde oğlum 3 aylık 1 saat oyalandıktan sonra emip uyumak istiyor . Duygusal olarak bize ihtiyaçları var henüz çok küçükler bence çok normal.