Mervearas123 Merhaba hanımlar iyi akşamlar ben primadan slepy beze geçmehi düşünüyorum ama anlayamadığm bi olay var benim oğlum 7.300dü geçen ay 3 numara bez 2 tane var 3+ ve 3 olarak 3+ noluyor kafam karıştı hangisini alacağım konusunda
Elif125 Mervearas123 bende primadan geçtim sleepy e. İçeriğini değiştirdiler ve 3 numaradan sonra taşırıyor o bez. Biz ilk 3 plus la başladık 3 numaranın geniş kalıbı plus oluyor. Şimdi 4 e geçtik. 4 sıkarsa direk 5 e geçmeden 4 plus yani 4+ olanı alacağım kalıbı farklı oluyor canım 🙂
BurcuMasal Mervearas123 Kesinlikle primadan vazgeçmeyin bence 1 gece kullandım sadece sleepy her yer göl oldu onu geçtim kızım pişik oldu günlerce geçmedi
Asyaaihsnser Primayı neden değiştiriyorsunuz memnun değilmisiniz acaba bende sleepyden primaya geçmeyi düşünüyorum
Elif125 Asyaaihsnser içeriğini değiştirdiler ve 3 drn sonra taşırıyor verilen ücreti hakrtmeyen bir firma
Fatmanurozgr Bende 3 ay sleppy den sonra prima premium care gectm sleppy de cok sızdrma yaşadım prima hc sızdrmyo keske en basından beri kullansaydım
Bidik Ay bncede bnde primadan slipye geçtim pişik oldu pipisi fln çiş yaptıkça ağlıyordu bide her değiştirmede boncuk boncuk şeyler çıkıyordu baktimki icindekiler çıkıo bide tüylü oluodu poposu geri primaya döndük genede siz bilirsiniz
Mervearas123 Bidik ya herkes övüyor merak ettim bide poposunda pişik oluyor acaba çişiden dolayı mı çok değil ama az krem sürüyorum sürekli
Sarezgi Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum bir kere pişik olmadı 8 kg olduğundan beri 4 numara alıyorum daha rahat oluyo 3te iz yapıyordu
Elif125 Mervearas123 memnunum birde benim oğlum atopik dermatit çok hassas vücudu.. Pişik veya başka sorun ile karşılaşmadım 🤗
Bidik Mervearas123 bende herkes övüyor diye aldım ama belki bebekden bebeğe değişir ama ben pişman oldum primadan başka kullanmam daha
Neslihanask Mervearas123 oglum 6 aylık ilk rpimadan başladık biz pişik yapınca sleepy'e gectik ne pişik ne sızdırma problemi yaşamadım ben açıkçası cocukdan Cocuga degisir bu tabiki denemeden bilemezsiniz. Cırtlı bezinden külot beze geçtim ondanda cok memnunum 😊