karpuz_ Kızlar sıkılıyorum boş vaktim gerçekten boş geçiyor sanırım benim pek bir hobim yok 😂 siz neler yapıyorsunuz fikir olsun bana da 🥲
feyzanuur karpuz_ gerçekten boş olan vaktimde dizi başlarım. bitince yenisine 😄 bi şeyler atıştırırken dizim olmalı mutlaka. özellikle eski diziler
aleksandralarossa karpuz_ tenise başladım yeni hobim🫠 mandala , farklı ülke yemekleri yapmak, sebze ve çiçek bakmak,kitap okumak, plates, pasta yapmak beni mutlu eden şeyler 🥰
ozlm0795 karpuz_ valla gün içinde 1.5 saat boşluk öğlen uykusunda oluyor onda sa işten kaçmak için bazen uykuyu dışarı denk getirip çıkıyorum bi kahve ya da bi parka gidip kitap kahve bebeğim de açık havada uyuyor aşırı dinleniyorum evdeysem kahve kitap eski diziler falan takılıyorum 🤣
karpuz_ feyzanuur bende öyleyim ama ondan da sıkıldım bitirdim yani izleyeceğim şeyleri yeni şeyler de bulamadım 😂
hazale966 karpuz_ dizi izlemek, spor yapmak🤣 gezmek, kitap okumak ama benim boş vaktim yok malesef bebeden ötürü🫠
karpuz_ hazale966 önceden bende de yoktu ama şimdi az da olsa uyuyunca oluyor iş güç de yapamıyorum sese hemen uyanıyor 🥲
karan3535 karpuz_ evden pek çıkamadığım için balkona saksılar aldım sebze yetiştiriyorum baya sarıyor 😂