Gasmee Merhabalar oğlum 1 buçuk aylık.Gündüzleri hiç uyumuyor.🤦♀️ Yatırıyorum en fazla 15 dk yarım saat uyuyor.Bu normal mi ? Sizlerde durumlar nasıl ? Bu arada gaz problemi şimdilik yok çünkü uyumadığı zaman ağlamıyor duruyor bakıyor emiyor.
Simayb Gasmee merhaba biz 28 günlüğüz bizde de aynı sıkıntı oluyordu yarım kundak yapıyorum uyuyor emerken hafif uykuya geçtiğinde yerine yatırıyorum uykuya geçiyor
aslisdiyebiri Gasmee HE-SEN-COK-BILIYON HE-SEN-COK-BILIYON gece ilk uykusunda 4 saat falan uyuyo sonra 2 saatte bir falan kakiyo
CaganBulut Yaklaşık 5 saattir ayakta 2 ay 1 haftalık normalde uyuyan çocuk bugün uyumuyor hergün farklı bir huy allah yar ve yardımcımız olsun 😞
esrasglk 39 günlük benim oğlumda aynı 2 gündür uyumuyor hatta şuan bile uyumuyor tam dalıyor emzik ağzından düşünce uyanıyor ağlıyor 🙄 Bende çıldırmak üzereyim uykusuzluktan 😔😔
iremuhammedd esrasglk biz 50 günlüğüz bizimde öyle derin uykuya girse bile emzik düştüğü an kıyamet kopuyor😞
esrasglk iremuhammedd Offf ne olacak bu bebelerin hali yaa çok yoruldum valla bu 39 günde🙄 sanki 39 yıl gibi geldi zaman geçmiyor 😏