Zhra78 Hanımlar emzirenler kullanır diyolarlar da kullanan varmı aramızda meshur kücük cam kavanozda t***yolda satılan
Esoz1110 Zhra78 Emzirmeyi bırakınca kullandım bence onların faydası yok diyetisyenim olsa onların faydası herkes alır içerdi bizlere gerek kalmazdı dedi
Balyanak_19 Zhra78 fenomenlerin yalanları batsın pis dolandırıcılar öve öve bitiremediler birde güvendiğim iki bayanın tavsiyesi ile aldım zaten diyet sürecindeyim aldım hiç bir faydası yok üstüne üstlük daha da acıktırıyor ve kabız yapıyor
ikicocukannesi205_ Zhra78 hiç bir faydası olmayan boş bir içecek birde bana işe yaramazsa para iadesi yaparız demişti kahve bittikten sonra işe yaramadı dedim ictiginize dair kanıt olmadan iade demeyiz dediler boşu boşuna param gitti
yavrukusss Zhra78 bende aldım ama gereksiz bence en kötü ihtimal evde ip atla daha mantıklı çokta inanmayın bu kahve muhabbetine zayıflada kendileri zayıflar cidden hep resimde fşlan oynama yaparlar zayıf olmak için
Zhra78 Balyanak_19 benimde güvendiğim bir hanım içince baya bi şaşırmıştım ondan dolayı sordum herkes işine göre yaşıhor demekki
Balyanak_19 Zhra78 ben fatmanur Yeşiloğlu ve Hümeyra yügitoglu var onlarda gördüm aldım öve öve bitiremiyorlardk eşim çok karşı böyle kahve içeceklere zararlı olduğunu söyler ona rağmen aldım yani