anneyu umutugba oğlum 3 yaşına kadar kendi kendine kurduğu dili konuştu alır mısın yerine abisiba derdi memur olduğumuz için bulunduğumuz şehirde akraba yoktu çocuk kalabalık görmedi yani. sonra memlekete geldik iki ayda söktü konuşmayı 😅 yani tavsiyem kalabalık ortama sokun bizde işe yaradı
tombikinannesi umutugba doktor bana anlama konuşur dedi. Bunu yapamadım tabiki ama emzirmeyi bıraktım isteyince konuyu değiştiriyodum öyle içten memeeeee dedi ki şok oldum😂😂😂 hakkaten anlamazsam söyler ama anne yüreği anlıyorum ve veriyorum istediğini oda gerek duymuyo😂😵💫
hepsigececeksabret umutugba eşim 4 yaşında konuşmuş. Hiç konuşmayacak sanmışlar. Yüksek Lisans mezunu yüksek memur kendısı. Korkma bence ilgilenmeye devam et. Sürekli elinden tut gezdir, kitap yapın, konuş hep
Ecem__ anneyu yaaa benimkide 3 yasjna giriyor 1 ay sonra okul servisi okuşi..cop kamyonuna çökayyo..net anlasilir daha konusmuyor bazi kelimeleri sadece guzel soyluyor mesela baba gitti.abla geldi gibi ne zaman guzel konusacak bilmiyorum kafayada cok takiyorum
Baklavanida anneyu o kadar doğru ki kızım şuan 28 aylık kış boyu kafayı yicektim doktor arıyordum tek kelime vs.. oyun gruplarına götürdüm sonra havalar 15 tatilde düzeldi her gün park ardından memlekete gittik çocuk açıldı kalabalık ve çocuklu ortam lazım çocuklara
umutugba Melekkk06 sübyan okulları var bazı halk eğitimlerin kreşleri var inanın çok etkili diyor bu durumda olanlar . Doktora psikoloğa vs götürdüğüz mü
Leylamoznur Melekkk06 devletin olabilir canım ekran falan varsa kes bide bu yükselen zekanın konuşan kitapları var onlar baya etkiliğ
Melekkk06 Leylamoznur o kitaplardan aldım herşeyi gösterdi yaptı ama konuşmak istemiyor konuşmadığı icjnde bu sene göndermek istemedim açıkçası bide bana aşırı bağımlı bizim burda devletin anne çocuk evi var oraya kayıt ettirdim oraya gidip gelicez bakalım faydası olursa gondericem eylüle kadar denicem
umutugba hepsigececeksabret Bende 3 yaşında konuşmuşum . Yıllarca müşteri hizmetlerini yöneticiliği ve müşteri hizmetleri yaptım . Şuan otizm çok yaygın ve çok korkmaya başladım.
nrmnnn umutugba birazda genetik cnm sen yada eşin kaç yaşında konuştuğunuzda önemli kalabalıklıkta önemli ilgide önemli sürekli sohbet muhabbet şeklinde falan zaten dil bağına falan bakılmıştır şimdiye kadar konuşur merak etme ablamın çocuğu 3 yaşını biraz geçti hala konuşmuyo hepside geç konuşmuştu eşide geç konuşmuş sanırım