organikirmik ecelcin calpolü düzenli kullanırsanız yapmaz inşallah. Huzursuzluk illaki oluyor canları acıyor çünkü yumuşacık bi topu var o düştü bacağına ona bile ağlamıştı 🥹
tahin ecelcin biraz yapıyor ama 2.güne rahatlıyor, ilk gün biraz huzursuz sıkıntılı sanırım yakan da bir aşı bacakla temas ettiğimde de ağlıyordu ilk saatler
BortcecineG Bizde huzursuzluk biraz oldu ama ates olmadi 38.5 geçince tehlikeli ates için. Ben surup vermedim. Ates olmadan öncesinden surup kullanmıyorum. İlk gün gündüz çok uyumadigi için gece güzel uyumustu.
ecelcin BortcecineG ben de doktorlardan hep öyle duymuştum aşı öncesi sonrası calpol vermeyin diye. Bu aşıda çok ateş oluyor calpol ver dedi ebe öyle verdim direkt eve gelince
tahin ecelcin o geçiyor ama bir kaç saate merak etmeyin ben bol kucak emzirme ile onun keyfine göre hareket etmiştim rota da olmuştuk aynı anda rota biraz uyku yapmıştı uyumuştu
BortcecineG ecelcin olmaz inşallah. Çocuğun vucudu ateşle savaşmayı öğrenmeli bence. Her bünye farklı tabi. Emzirmek çok önemli bence iyi geldiğini düşünüyorum.
myavocado ecelcin ateş yapmamıştı çok şükür, biz hafif bir mızmızlık ile atlattık. İnşallah sizin de kolaylıkla geçsin 🙏🏻🌸
ecelcin BortcecineG evet sağolun bol bol emzirmeye çalışıcam uyutmaya çalışıyorum uyursa dinlenir ağrısı hafifler belki diye
aysebb ecelcin Yapabilir belli olmaz akşam veya gece çıkar çıkarsa ateşi. Calpol verirsiniz 4 saat arayla yatmadan öncede verebilirsiniz ağrısını alır