zkdrr Hanımlar bebeğim 1 aylık her yarım saatte bir emmek istiyor gazı çok var ne yaptıysam geçmiyor yardımıznıza ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor
CuteBadesMama zkdrr sizde yediklerinize dikkat edin, gaz yapan yemekleri tercih etmeyin, her istediğinde emzirin, emzirdikten sonra gazını çıkartın, günlük yıkayın, sonrasında masaj yapın, sürecin başlarındasınız ve bir süre daha böyle geçecek. 🌸
CuteBadesMama zkdrr bu şekilde yapardım hep, bacaklarını kontrollü halde karnına doğru bükerdim pırt pırt atardı 🥹
aylss zkdrr bir meme tam boşalmadan diğerine geçme. Kaldığın memeden devam et ki sürekli ön süt almasın arka süte de ulaşsın ön süt gaz yapar
zkdrr aylss öyle yapıyorum inanın ki bi göğsü tam boşaltıyor birkaç saat sonra diğer tarafa geçiyoruz
newmo Sürekli emdiği için göğsün dolmuyor ve boş çekiyor o onu iyice gazlanırıyor 2 saate bir olarak düzene koyun
aylss zkdrr benimki de çok sık emmek istiyordu sağlık ocağı hemşiresi bize demişti ki gazını kakasını boşaltabilmek için emiyor ki mide baskı yapsın boşalsın. O dönem süt yetmiyor diye diçünüp mama veriyordum mamayı kestim sonra düzeldi ama inan düzeliyo merak etme. Yeni doğan döneminde herşey çok kısa sürüyor geçiyor şuan günler geçmiyo gibi geliyor ama geçicek. Kendi ayaklarını sıcak tut beslenmene dikkat et. Bende yediklerim etkilemiyor ama sende etkiliyodur belki. Üstte biri resim atmış onu dikkatlice yap kalçaya zarar vermeden.