eddaa1 Kızlar oğlum 1 yaş 20 günlük boyu 83 cm ve kilosu da 11 kg 200 gr sizce normal mi deli kayınvalideme kalsa çocuk zayıf ve beslenemiyor halbuki herşeyi yer oğlum.. deli edecek deliliğini bulaştıracak bana sizce oğlum zayıf mı ?
Minel-inannesi eddaa1 her çocuğun gelişimi farklıdır. Doğum kilosu, genetik gibi etkenler varken ve doktoru iyi olduğunu söylüyorsa herbokologlara ne bakiyonuzki😒 sen kilolusunda noluyo, kasaba et borcumuz yok şükür deyip geçin.
eddaa1 Minel-inannesi 3.5 kilo doğdu kilosu hep iyiydi ama boyu uzun olduğu için çok şişman gözükmüyor diye kadının gözünde hep zayıf kaldı oğlum
Zynp-61 Banada zayıf zayıf dediler vitamini eksik dediler neyse dedim baktırcam gittik kan aldırdık sağlık ocağında bütün değerleri yüksek çıktı doktor Maşallah hiç bir takviyeye ihtiyacı yok nasıl besleniyorsa öyle devam etsin dedi herkes te sustu ☺️
eddaa1 Zynp-61 bizim doktorumuzda öyle diyor,, ama deli kadın doktor ne anlarmış diyor ben 4 çocuk büyüttüm diyor inanabiliyor musunuz doktor ne anlarmış 😂😂
Zynp-61 eddaa1 en sevmediğim insan tipi kendi hasta olduğunda nereye gidiyormuş doktora değil galiba 🤭