irembolgu 5 aylık bebeğim on beş gündür az besleniyo tek öğünde 90 ml içiyo ve iki üç saat yemiyo huzursuzda değil ama çişlş bez sayısı 4 5 sizce neden
Mammamiaa_ irembolgu kızımda 5 aylık ilk hafta 30 bile içmedi bu haftada 3 saatte bir 90 içiyor çıldırmak üzereyim. Odaklanıp içtiğini görmedim sürekli başını çeviriyor
aynenbenim irembolgu bebeğim suan 9 aylık ve hiç mama içmeden büyüdü sevmiyor mamayı çinnet geçiriyor herseyi denedim ama içmiyor
momofmychildren irembolgu benim kızım 9 ay 15 günlük bazen 90la 4 saat bile aç kalıyor 9 aylık bebek 210 yer diyorlar kızım maksimum 150 yiyor onlara aldırış etmeyin ortalama değerler onlar
elasvg irembolgu benim bebeğim de 3bucuk aylık daha 10 gün öncesine kadar 150 ml içen çocuk şimdi 90 zor içiyor ve acıkmıyor da rotavirüs aşısı sonrası oldu bu durum onla mı alakalı bilmiyorum
momofmychildren elasvg valla gerçekten atak dönemi diye bişey var ben kızımda hepsini yaşadım arkadaşlarım da aynı şekilde 3 aylık meme ve biberon reddi yaşadık 4.ay sonunda memeyi bıraktı mamayla devam ettik 6.aya kadar mama savaşı verdim yesin diye
suheyla92 irembolgu 90 az degil ki benm oglum 13 aylik 150 icer. Kutu arkasinda yazan miktarlar dogru degil tek amaclari var o da ticari. Cok tüketilsin ki cok satilsin. Bebege gore hareket etmek en doğrusu israrci olmayin.
Annecik-06 Bizimki de mamayı hiç sevmedi zaten alerjik mama kullanıyoruz onun kokusu da tadıda hiç güzel değil şuan 9 aylığız anca gün içinde toplam 120 ml zor zor içer içine pekmez katıyorum öyle içiyor