imgosha Biz de aynı sorunu yaşadık saçları kupkuruydu ecowell’in şampuanı gerçekten çok iyi doğal içerikli olduğu için içim de rahat etti saçlarını yumuşattı resmen tavsiye ederim
CuteBadesMama Bal_prenses hangisi acaba? Görseli var mı? Yenidoğan için olanı mı kullanıyorsunuz acaba?
Bal_prenses CuteBadesMama evet yenidoğan yaziyor ama eşim eczaneye alırken sormuş bir sorun olmaz demişler
murphy Ecowellin organik içerikli şampuanını dene cidden farkı görüceksin saçları hem daha yumuşak olur hemde kuruması azalır
oylesinebiri__ Bal_prenses bu 1 yaşından sonra kullanılmıyor çünkü saç ağırlaşıyor temizleme özelliği fazla olmuyor 8 aylık bebeğime kullanıyorum güzel ama büyüdükçe etkisi azalır gibi
CuteBadesMama Bal_prenses yenidoğanken bende bunu kullandım, bu şişe bitince paylaştığımı aldım, ondan devam ediyorum. Muhtemelen içeriğindeki etken maddelerden biri yetersiz kalıyor o yüzden beklentinizi karşılamıyor olabilir.
Bal_prenses CuteBadesMama evet oda olabilir tabiki sizde eczaneden aldınız değil mi bu kullandığınızı
CuteBadesMama Bal_prenses evet hep eczaneden alıyorum. Bir kez Mustela’nın kendi sitesinden almıştım.
ayaznannesi Bal_prenses şampuan değil de zeytinyağı öneriyorum annem biz küçükken saçlarımızı taradığında hep sürerdi şimdi ben ve kardeşlerimin saçları dolgun ve çabuk uzuyor