zindanuu arkadaşlar iyi akşamlar perdelerimi suya yatırdım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum yarın camları silecegim o zamana kadar suda kirlerini boşaltsın dedim inşallah çok kırışmaz değil mi aranızda böyle yapan var mı
bozkurtaybk zindanuu neden makinede yıkamadınız suda bekletmek istiyorsanız makinanın yarısında durdurun makinayı sabah kaldığı yerden devam ettirin
Cennetbahcesii zindanuu suya batırınca genelde grileşiyor perdeler… ben ilk olarak gözlere toz deterjan çamaşır sodası klorak ve beyaz sirke katıp durulamaya atıyorum sonra gene normal deterjan sirke vanish beyaz olanı koyuyorum diğer göze de bi aşım toz deterjan atıp yumuşatıcı koyup çalıştırıyorum çıktığında of felaket beyazlıyo pırıl pırıl oluyor
oylesinebiri__ zindanuu perde zamanım varsa makinaya koyuyorum zaman ayarı var su alıyor biraz çevirir sonra ayarlarım saati o saat gelince yıkamaya başlar önceden de makinayı kaptırdım sabaha kadar içinde kalırdı artık öyle yapmıyorum perde deterjaniyla yıkıyorum miss gibi oluyor zahmetsiz
zindanuu bozkurtaybk kiri boşalsın istedim suda ondan dolayı nasıl yanı tam malına su alırken mi dırdurucam
asl467_ zindanuu su alma kısmına camaşır suyu dökün 2tur cevirsin kapatın sabahta arap sabunu bulaşık parlatıcısı etkeyetek yıkayın pırıl pıltıl bekletiginiz susa rengi gider kirli suyu reng alır kendine ve cok kırışır
zindanuu asl467_ zaten makınaya atında mecbur utulıyprum çok uzun sürüyo bide bide ütüsü ama diğer türlü aşırı kırışık oluyor
zindanuu karan3535 makınayı kapattım perdeyi yıkayıp sabahda bidaha yıkıcam perde programında şuan makına da su da değil yani
zindanuu oylesinebiri__ kokma olmaz dimi sabaha kadar malına da sabah bıdaha yıkıcam zaten şuan suda değil sadece makinada
oylesinebiri__ zindanuu hayır kokmaz canım havalar o kadar sıcak değil ve perde de toz var koku olması için kokan bir madde olması gerekiyor