zeynep1401 12 günlük bebeğim var güzel ilgili ve bilgili doktor arayışı içerisindeyim bebeğimin bundan sonraki sürecinde bütün kontrollerine gönül rahatlığıyla götürebilecegim doktor arayisindayim önerisi olan varmi
Gugugugu zeynep1401 izmirde behcet uz hastanesi cok eski bir hastane ama doktorlar cok ilgili mert kayasuyu var ben bugun gittim hatta
nurdan132_ zeynep1401 türkan öz ilhan hastanesi de Zeynep göçmez var oda çok iyi bir doktor ben kızımı oraya götürüyorum çokta ilgili
quence zeynep1401 Dr gülcan Çelik İzmir de Bornova’dan balçovaya 50 tane doktora gittim en içime sinen doktor diyebilirim 😊
havvakosar zeynep1401 Özel doktorsa Çınarlı Hastanesi Fikret Mungan canım doktorumuz doğdugundan beri ona gidiyoruz devlet hastanesiyse Behçet Uz da Dorukhan Besin varmış çevremde bi kac kişi çok bahsetti
maygirl zeynep1401 konakta Dr.Bahattin ören var kendi özel kliniği…gozunuz kapali guweneblirsiniz.yuzune bakinca dsha bicok sei anliyor.cok detayci.ilgili..bu zamanda malesf boyle doktorlar cok nadir kaldı.gozunden hic bsey kacmaz.istedgniz zaman ulasablirsiniz bsey yazsaniz whatsaptan hemen dönüş yapar.
minikbey35 Şehir hastanesinde Hüseyin yaslı var kendinizi özel hastanede gibi hissediyor muayenesi 15-20 dakika sürüyor çok ilgili bir doktor istediğiniz her soruyu çekinmeden rahatlıkla sorabiliyorsunuz devlet hastanesinde göremeyeceğiniz bir doktor gerçekten
bilgedm zeynep1401 Ekol hastanesi Hülya Aydın’a gidiyoruz biz. Öncesinde farklı bir doktora gitmiştik çok ilgisizdi arkadaşımızın önerisiyle kendisine gittik. İlk gittiğimizde öğle arası gelmiş olmasına rağmen bizi başında savmadı en az yarım saat sürdü muayene. Çok ilgili bir doktor. Bir de Mavişehir’de Şükrü Aydoğan Akcan var arkadaşımla birlikte gitmiştik o da çok ilgili bir doktor. Her soruya sıkılmadan cevap veriyor ve muayenesi uzun sürüyor.
zeynepsd bilgedm zeynep1401 Medical pointte Arda Bozgül var çok memnunuz🙏🏻öncesinde başka doktorları da denemiştim