mavismonis Kızlar göbüşleriniz ne durumda nasıl indirdiniz veya ne kullandınız göbeği kalanlar var mı bilgi verin lütfen.
papatyam-34 mavismonis ne yazık ki göbeğim kaldı 5-6 aylık hamile göbeği gibi duruyor ne yapsam gitmiyor oğlumda hiç kalmamıştı ama kızımda çok genişledim basen kalça aldı başını gitti ne popom küçülüyor ne göbeğim gidiyor geçen biri yine mi hamilesin dedi o kadar bozuldum ki anlatamam
mavismonis papatyam-34 ay benimde öyle canım napicaz biz böyle 5 aylık hamileymişim gibi duruyor ben 53 kilo ile kaldım 77 kilo doğuma girdim şu an 57 kiloyum ama sanki üstümde 10 kilo fazla var öyle duruyor
mavismonis perla_ erken daha hafifse ⅘ aya gider ben 3 ayda 20 kilo verdim ama 3 kilo fazlam var hala🥹
balyanakannesi_ mavismonis 47 kilo ile hamile kaldım 6.5 aylık bebeğim hiç durmadığı için sağolsun doğum sürecinde aldığım 22 kilonun 19 unu verdim 50 kiloyum şuanda ama göbeğim var 3 kilo fark hem popoya hem göbeğe nasıl böyle çok dağıldı anlamadım bende
Botan mavismonis 20 gün önce doğum yaptım aldığım bütün kiloları verdim göbeğim biraz duruyo 40 ımı bekliyorum rahim toparlanıyo şiş kalması normal bence ilk 4-6 hafta rahimin toparlanma süreci o sebeple çok takmıyorum
papatyam-34 mavismonis bende 50 ile hamile kalıp 62 doğum yaptım 54 e düştüm ama şuan 60 kiloyum göbek ve popo duruyor gitmiyor titreşimli spor aleti almayı düşünüyorum 😂
myavocado mavismonis beni çok rahatsız etmiyor ya, daha diyet spor yapabilecek güçte hissetmiyorum kendimi. 9 ay oldu doğum yapalı.
perla_ mavismonis evet hafif bir göbek var kilo almışım hem emzirip hem nasıl kilo verebilirim 3 kilocuk bir şey değil canım oda güzelliğinin nazarı olsun derler
zgrgmz 3,5 aylık kızım var. Bebeğim ters olduğu için mecburen sezaryan oldu. 64 le hamile kaldım 75 le doguma gırdım. Şu an 67 kiloyum ve göbeğim 4-5 aylık hamile gıbı duruyor gıtmıyor çıldıracağum artık nasıl gider bilemiyorum da hiç.