beril12345 Instagramda bir çok sayfa da 7 aylık bebeklere pankek yedirildiğini görüyorum. Sizce de çok erken değil mi ? Boğulma tehlikesi yok mu ? Bebeklerim yedi aylık oldu. Yavaş yavaş az pütürlü vermeye başladım. Ben mi geriden geliyorum anlamadım 🙄
miniklerimicin beril12345 pankek vermedim ama akşam köfte vardı küçük küçük verdim yutabildi yedi aylık benimki de
mamalika beril12345 ben dün ilk kez eline fincan kek verdim. Başta küçük küçük ısırıyordu. Sonra büyük bir parça kopardı sakin sakin ağzında döndürüyordu sonra öğürüp öksürerek çıkardı. Korktum ve bir süre daha erteledim bu tarz şeyler yedirmeyi. 8 aylık oldu aslında alışması lazım 🙁
rachelgreen_ Ben de yapıcam ama korkuyorum benimki çift çekilmiş nerdeyse yok olmuş kıymayı bile yiyemiyo öğürüyo 🤦🏼♀️
nnoktaa beril12345 acele etmeyin. 7. Ay erken pankek için ben 10. Aydan sonra vermiştim. Ömrünün sonuna kadar yemek yiyecek nasılsa.
oylesinebiri__ uakbn0_0 eline verdim canım zaten yumuşak yutamadigi parçaları ağzından atıyordum küçük parçalara ayırıp ağzına koyuyordum
CheriBlossom beril12345 7. Aydan beri veriyorum 11 aylık severek yiyor tadımlardan sonra 6. Aydan itibaren de elinde tutarak yiyebilecegi yumuşak yiyecekleri hep verdim eline şimdi her şeyi kendi yiyor