dalpsmom 16 aylık benimki, Hiç bişey yapamıyoruz ya evi karıştırayım derdinde sadece heves edip o kadar çok kitap aldım ki etkinlikler vs yaptırayım yok. Kenarlarını ısırır yada yırtar 😁 tavsiyelerine açığım
papatyam-34 dalpsmom kinetik kum oyun hamuru mıknatıslı balık tutma bowling buz kırma oyunu ipe boncuk dizme gibi oyunlar ilgi çekici oğlum çok oyuncak seçer ama bunlarla çok güzel oynuyor bir de yapışkanlı dart var onu da çok seviyor
beyzzsenturkk_ dalpsmom tüm gün oyun oynadık uyuduk derken simdi biraz cizgi film actım o izlerken camasırları asıp yemeğe geçeceğim yemek yaparken yanıma alıyorum hem izliyor hem yapmaya çalışıyor ne öğrense kârdır en azından keyif alıyo bana bulasmıyo kösede bi yerde salatalık dogruyo oyuncak bıcagıyla😂😂😂 28 aylık tabi
Enu dalpsmom benim kızım da 16 aylık. Tamamen kendi kendine oyalanması zor. Biraz parka götürüyorum biraz ben yemek yaparken yanımda mutfağı dağıtıyor sonra da odada kapıyı kapatıp Oturuyoruz. Biraz oyuncaklarıyla beraber oynuyoruz sonra kendisi dalıyor. Yazı tahtası var ya onun magnetlisini aldım üstüne de mıknatıslı şeyler. Acayip sevdi. Onunla oynuyor bayağı
MamaUygarVibes 22 aylık; kitaplarını çok seviyor, etkinlik masasına etkinlik kurarsam uzun süre oynuyor(çok şükür🤭), belli başlı sevdiği oyuncakları ile oynamaya bayılır arada müzik açar dans ederiz, her gün parka çıkarırım yada bir yerlere götürürüm. 🌸
nnoktaa dalpsmom 16.5 aylık. Gün içinde dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Kendisinin oyun oynaması için oyuncaklarıyla başta ben oynuyorum. Küpleri var. Diziyorum o gelip yıkıyor. Ben hangi oyuncağına elimi atsam kıymetli oluyor. Usulca çekiliyorum kendisi oynuyor. Kitap okuyamıyorum. Kitabı yemeye çalışıyor 😂
3kedili2bebekli dalpsmom evi de karıştırdılar artık yapacak bir şeyleri kalmadı bana sariyorlar ne oyuncak ne etkinlik hiç bir şey oyalamiyor ben oturup oynarsam her şeyle oynuyorlar 18 aylıklar 😂