hellobeybi poyrazemir ay sanki new york’ta doğdunuz ya bu yaygara istanbul yazsın diye mi yani ahhahshdh kendisi istanbul’da doğmuş da çocuğu samsun’da doğmuş vah vah.. ne suni dertleriniz var ya
tubanurrrr elifmelif he ben bir de bafraliyim pidemiz harikadır yolu düşen herkese tavsiye ediyorum 😂😂
tubanurrrr Fbiopenthedoor neyse eşim Antalya li kütük Antalya yazlık yer oradan belki kurtarırım diyorum 😂😂😂
ygtzynp gizememre ah benim canım memleketim 3 yıldır gidemedim burnumda tütüyor yeminle şey accık İstanbul da oturuyorz da 😂
iremosa poyrazemir yani siz hatasız ve doğru bir resmî kaydı , sırf beğenmediğiniz için gerçek dışı bir şekilde isteğiniz gibi değiştirebilmek mi istiyorsunuz doğru mu anlıyorum bir avukat olarak
tubanurrrr Korungebekalma kız o da Merzifon Lu bir arkadaşla evlendi kütük Merzifon Ankara da yaşıyor oda seri üzgündür 😂😂
ygtzynp tubanurrrr oda bişeymi benim arkadaşımın Bi ablası Bingöl diğeri İzmir kendide Konya doğumlu İstanbulda yaşıyolar 😂
ygtzynp gizememre ohh afiyet bal olsun inşallah bigün Samsundada memleketimde buluşur içeriz diyordum ama İstanbuldayım demişsiniz buradada samsun masası kurabiliriz 😂🥰