Nazzz2021 Kizlar çocuklarımın odasina ranza almak istiyor eşim ben sıcak bakmıyorum kullanımız zor olur diye odamızda küçük yavru yataklı modeller daha hoşuma gidiyor sizce hangisi?Oğlum 3 kızım 4 yaşında uygun mu ranza için sizce?
sarmaliklahana Nazzz2021 Benım kızlarım 3.5 ve 1.5 yasındalar bende almayı düşünüyorum. 🤭 Büyük üstte küçük altta yatar diye düşünüyorum ama kışa dogru alıcam kısmet olursa
Hiilyuss Nazzz2021 yaşları kücük muhtemelen 2-3 yıl daha üste kimse yatamaz. Benim bebeler 10 aylık ve 2 yaş ben de geleceğe dönğk ranza aldım😂 ama altı geniş modellerden. Şuan ikisini de aşağı yatırıyorum baya uzun sürede öyle yatıcaklar
masterchefiniz Nazzz2021 canım biz aldık yani kullanışlı olur elbet ama 2+1 evimiz çocuk odası malum 1 tane ve büyük değil . Büyük alta küçük ilerde altta yatar dedik Lakin boğucu geliyor bana oda üstüme üstüme geliyor sanki kızımda ben bu yatağı istemiyorum diyor. Yavrulu yatak aklıma geliyor . Belki yazın alırız.
Nazzz2021 masterchefiniz tam olarak banada bogucu geliyor benim dusuncemi yazmissiniz resmen evler zaten kucuk