Ftm_Ekn21 @Ceren2312 Teşekkür ederim sorduğunuz için.. Çok şükür kızım şimdi çok iyi!! Başka doktora’da götürdüm!! Aynı ilaçları verdi bire bir!! Çok şükür bronşit falanda yoktu!! Hepimizin çocukları iyi olsun
Ebrareylulll deletedmom1234 nasıl peki kalp ritmini hızlandırıyor diyorlar doğrumu ventolin şurup banada Dr bugün yazmış aldım ama bir kaç yerde kötü şeyler okudum korktum vermedim
Momysbird2020 Hilalrky alerjiniz çıktımı ? nasıl oldu öksürük geçtimi acaba bizimde böyle bi durum var 😟
Ceyda42 gozdeteacher 17 günlük dün yatış verdi bize de doktor ciğeri iltihaplanmış yavrumun yenidoğan yoğun bakımında küvezde kalıyo şimdi 😔
gozdeteacher Ceyda42 Çok geçmiş olsun. Hastanede olma fikri zor ama bence orada çok daha kolaylaşıyor iş. İlacı vs çok düzenli olmak gerek. İnşallah yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız hastaneden. 🙏🏻
Ceyda42 gozdeteacher ayyy ben cevabınızı yeni görüyorum elhamdülillah çıktı oğlum 48 günlük oldu şimdi daha iyiyiz inşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz
Seden Sibellaa8 merhaba, üstünden cok zaman gecmis ama ilac oglunuza yan etki yapti mi acaba ? Benim oglum ilaci kullanirken cok agresif ve sinirli oluyor, yan etkisinde de yaziyor ama acaba bize mi denk geldi yoksa sizde yasadiniz mi boyle bi sorun
Ecem__ Deletedmom323 nasil oldu bebeginiz buyumustur.ayni sorunlar benim bebegimdede var.gectimi alerjisi
Tugceonrdml_ HappyKids kızım Elif Alya 23 aylık alerjik astımı var 3 ayda bir en ufak bir üşütmede hastalanır macrol / allerest kullanıyoruz 4 aylık kızım Arın de astım tanısı aldı doğuştan cigerleri gelişmedi kuvozde kaldı her ay hastanede yatıyoruz yeni taburcu olduk şuan agumentin bid / macrol kullanıyoruz evde de nebizalatoru var onunla da sıkıştıkca hava veriyorum
Ecem__ Tugceonrdml_ cok gecmis olsun bebekler hasta olunca cok zor oluyor.benim neye alerjisi oldugu belli degil.ailedede yok.anlamadim gitti 😔
Ecem__ Hohomoromu ne oldu ne yaptiniz bebeginiz buyumustur gectimi.kac aylikken gecti neler kullandiniz